Berikut dibawah adalah Jadual Pamer Buka Sebutharga Bagi Kenyataan Tawaran :-

  1. CADANGAN PENYELENGGARAAN BAHU JALAN SUSUR DAN KERJA-KERJA BERKAITAN DI ZON F (JALAN KUANTAN – KEMAMAN DAN JALAN TELUK SISEK)
  2. CADANGAN PENYELENGGARAAN BAHU JALAN SUSUR DAN KERJA-KERJA BERKAITAN DI ZON G (JALAN KUANTAN – GAMBANG DAN BULATAN CENGKIH)
  3. CADANGAN PENYELENGGARAAN BAHU JALAN SUSUR DAN KERJA-KERJA BERKAITAN DI ZON H (JALAN KUANTAN – GAMBANG DAN BULATAN CENGKIH)
  4. CADANGAN PENYELENGGARAAN BAHU JALAN SUSUR DAN KERJA-KERJA BERKAITAN DI ZON I (JALAN WONG AH JANG, JALAN GAMBUT, JALAN IBU PEJABAT KONTIJEN PAHANG, JALAN MAHKOTA, JALAN MERDEKA, JALAN STADIUM, JALAN PERMATANG BADAK DAN JALAN PANTAI SEPAT)
  5. CADANGAN PENYELENGGARAAN BAHU JALAN SUSUR DAN KERJA-KERJA BERKAITAN DI ZON H (JALAN TG.MUHAMMAD, JALAN HJ. ABD. AZIZ, JALAN PADANG GOLF, JALAN DATO’ ABU SAMAH, JALAN DATO’ ABDULLAH, JALAN KUBANG BUAYA, JALAN SELAMAT, JALAN TANJUNG API DAN JALAN KUANTAN-PEKAN)
  6. CADANGAN PENYELENGGARAAN BAHU JALAN SUSUR DAN KERJA-KERJA BERKAITAN DI ZON K (JALAN LAPANGAN TERBANG KUANTAN, JALAN HJ.AHMAD, JALAN TANAH PUTIH, JALAN BESERAH, JALAN SEMAMBU, JALAN BUKIT SETONGKOL, JALAN DATO’ LIM HOE LEK DAN JALAN BUKIT SEKILAU)

Sila klik disini untuk lihat jadual pamer buka sebutharga tersebut.

error: Content is protected !!
ms_MYMalay
Langkau ke kandungan