libaturuspenjaja
Satu sesi libat urus bersama peniaga-peniaga penjaja telah diadakan, dimana seramai 35 orang wakil-wakil peniaga penjaja telah hadir ke sesi libat urus ini. Sesi libat urus yang telah dipengerusikan oleh YH. Dato’ Hamdan bin Hussin, Datuk Bandar Kuantan telah berjalan dengan jayanya dalam suasana yang melihat hubungan rapat, tertib dan mesra ada kedua pihak. Rata-rata wakil peniaga penjaja telah memberi pandangan dan menyambut baik usaha-usaha bersama MBK bagi mentransformasikan imej dan amalan penjajaan lama kepada amalan dan budaya perniagaan baru selaras dengan amalan digital, lestari dan pintar.
Peniaga penjaja juga telah diberi penerangan yang detail berkaitan peraturan, syarat perjajaan. Wakil penjaja juga menberi pandangan, cadangan dan mendengar maklumbalas menyentuh pelbagai aspek berkaitan peniaga-peniaga penjaja, pelaksanaan dan pematuhan syarat-syarat, lesen pemutihan, keperluan dalam aspek menjaga kebersihan, penguatkuasaan serta perubahan-perubahan yang perlu dilaksanakan bagi menjadikan Kuantan sebagai sebuah Bandar Raya Indah Lestari.
Sesi libat urus dengan peniaga penjaja terus diadakan dari masa ke semasa terutama menjemput wakil-wakil yang tidak hadir pada hari ini. Diharap hubungan mesra yang ditunjuk peniaga penjaja hari ini dan maklumat serta maklumbalas secara langsung yang diperolehi dari golongan penjaja akan menpercepatkan lagi Kuantan bergerak kehadapan sebagai bandar yang menjadi pilihan utama kepada pengunjung dan pelancong dari dalam dan luar negara. Kuantan makmur bersama peniaga dan penjaja insyaallah.
libaturuspenjaja
libaturuspenjaja
libaturuspenjaja1
libaturuspenjaja1
libaturuspenjaja2
libaturuspenjaja2
libaturuspenjaja3
libaturuspenjaja3
libaturuspenjaja4
libaturuspenjaja4
error: Content is protected !!
ms_MYMalay
Langkau ke kandungan